vineri, 20 mai 2011

despre grupul rockeri :)

cea mai mare gasca de rockeri :)
de Eduard Ban

pe la sfarsitul lui octombrie 2010, intr-o dimineata, ajuns de la servici fara somn, mi-a venit o idee, idee ce s-a nascut din dragostea mea pt rock, sa fac un grup de oameni cu care am in comun ceva- rockul. bun,am facut grupul, am adaugat cca 25 de oameni pe care ii aveam in lista de prieteni si a inceput treaba. dupa aproximativ o luna, eram 1000, timp in care au aparutsi ceva certuri pornite din diferentele de opinie asupra anumitor posturi. nu mai stiam cum sa impac pe toata lumea ca sa ne fie o atmosfera placuta, motiv pentru care am dat afara pe cativa din grup, oameni cu care am incercat sa discut,insa... degeaba, asa reusind sa linistesc apele si totodata am si invatat cum sa relationez cu cei rau intentionati :)

in prezent suntem 5000,numar in continua crestere, si de la ideea de a strange cativa oameni la un loc, s-a nascut un vis, acela de a strange cea mai mare gasca, care se poate intalni la un concert (oarecare) sau in vama ori la un eveniment oarecare :)

in mintea mea exista intrebarile, cum ar fi sa merg la un concert sau cum ar fi sa merg in vama si sa ma intalnesc cu cateva zeci sau sute de oameni avand senzatia ca ii stiu, ii cunosc deja ?!

imi pun toate ambitiile sa-mi implinesc visul cat mai repede cu putinta :)

2 comentarii: